Gigseat er utviklet for å tåle røff og langvarig bruk, og vi må sikre kvalitet i alle ledd. Da er tett kontakt og kort avstand en fordel. Derfor foretrekker vi lokale leverandører. Her er noen av våre viktigste samarbeidspartnere, bedrifter som alle leverer høy kvalitet.

Made in Nordland

Nordic Comfort Products AS holder til på Hemnesberget i Nordland. Her har vi tilgang til trygg ekspertise med 29 års erfaring i bransjen. Ståle Røvassmo har full kontroll over de avanserte maskinene.

  • Sprøytestøping er et interessant arbeidsfelt, ikke minst fordi NCP satser på å være i front innen dette fagfeltet.
  • Vi fikk nytt maskinutstyr i 2017. Dette innebærer store utfordringer for driftspersonellet, men det er også utrolig lærerikt. Vi har fått økt kapasitet og NCP har tatt hjem mye av produksjonen som tidligere ble sprøytestøpt av andre. I tillegg kan vi nå ta på oss produksjon for andre bedrifter, enten det gjelder seteskall som gigseat eller andre gjenstander.

Daglig leder, Svein-Erik Hjerpbakk har som mål å styrke bedriftens omsetning:

  • Nordic Comfort Products AS er inne i et 4-årig investeringsprogram støttet av Innovasjon Norge. Et hovedfokus her er sirkulær økonomi og gjenbruk av plast. Vi har gjort store investeringer i ny teknologi for sprøytestøping og har nå en fullrobotisert sprøytestøpemaskin, robotisert pallebane og nytt anlegg for materialhåndtering.
  • Med hjelp av Sintef Raufoss ser vi nærmere på mulighetene for gjenbruk av plastavfall fra havbruk, og vi har nå et pågående designprosjekt med Snøhetta Arkitekter der målet er å få fram en ny skolestol basert på 100% gjenbrukt plast! Stolen lanseres på Stockholmsmessa i februar 2019. Den kompetansen vi har fått gjennom prosjektet har vært viktig for videre satsing på økt bærekraft gjennom miljøvennlige produkter og kortreist verdikjede, både for NCP og for andre, som f.eks Gigtrigger.

Våre samarbeidspartnere og leverandører: