Fun facts

Visste du at…

… gigseat opprinnelig ble utviklet for bruk på festival!

I ettertid har produktet viset seg nyttig i mange andre sammenhenger, inne som ute. Fortell oss gjerne hva DU bruker det til! legg ut bilder på Instagram #gigseat eller kontakt oss for tips!

… gigseat er utviklet og produsert i Norge!

Gründeren selv, Marianne Texmo (født 1970) jobbet som dedikert lærer i videregående skole da hun nok en gang var på festival og nok en gang strevde med å finne komfortable sittestillinger i det naturlige amfiet foran scenen. Hun drømte ikke om å bli gründer, men da hun forgjeves googlet for å finne sitteløsninger for skrått terreng, ble det fart på sakene! Resten er historie og i dag jobber Marianne fulltid med å spre det glade budskap om gigseat!

Stolt over å finne opp et helt nytt konsept for utendørs komfort valgte Texmo å bruke renommerte, norske designere, de beste råstoffene og norsk produksjon for sikre høy kvalitet i alle ledd. Besøk gjerne våre flinke designere: www.eggsdesign.no og www.minoko.no

… gigseat kan brukes på minst tre måter!

Opprinnelig ble gigseat utviklet for å sitte på to måter og kun i skrått/ujevnt terreng, men kundene våre fant raskt ut at man også kan sitte på ryggstøtten! Plutselig kan man sitte bekvemt på både flatt og hellende underlag – med full ryggstøtte! For mange – ikke minst barn – gir denne sittestillingen en vippestol-effekt med enda bedre avslapping for ryggen.

… gigseat kan bæres under dagstursekken, uten stropper!

Ikke ante vi at dette var en måte å bære med seg gigseat! En kunde gjorde oss oppmerksom på løsningen sommeren 2015 og siden har mange gigseatere benyttet seg av denne bæremåten. Pussig nok egner gigseat seg til å bli båret under nær sagt alle dagstursekker, så lenge de er mindre enn 35 liter og så lenge innholdet ikke veier for mye! Vi har testet denne bæremåten på mer enn 500 ulike rygger og like mange dagstursekker og i både Norge, Tyskland og Kina!

… gigseat er nyttig i båten!

På fordekket, på tofta eller faktisk også i mange typer kajakk. Bruk i kajakk krever at åpningen på brønnen er minimum 55 cm i diameter. For øvrig vil gigseat bygge ca 4 millimeter og dermed gjøre brønnen litt mindre – til fordel for den som er kort og til ulempe for den som er lang. Ta kontakt for mer informasjon om bruk i din konkrete kajakk.