eventer

store folkemengder eller mindre grupper – gigseat gjør opplevelsen bekvem! glem vond rygg og møre lårmuskler – nyt opplevelsen i stedet!

 

gigseat fås i mange farger noe som gjør det mulig å differensiere prisnivået på utendørs arrangementer alt etter nærhet til scenen. akkurat som på innendørs arenaer.

 

gigseat er laget for røff og gjentatt bruk og egner seg derfor svært godt for de fleste situasjoner der publikum mangler noe godt å sitte på. gigseat bidrar ikke bare til mer fornøyde publikummere, løsningen krever dessuten svært lite vedlikehold og manuell håndtering. På få minutter har man rengjort, stablet og lagret løsningen slik at den er klar for ny bruk, til glede for nye gjester eller publikummere.

barnehager, skoler og biblioteks

  • perfekt for aktiviteter og undervisning i bibliotek, skoler, barnehager og museer.
  • lettving å håndtere, stable og lagre. krevet kun et minimum av plass
  • uIlike posisjoner avhengig av situasjon, underlag og helningsgrad.
  • enkelt å tilpasse i eksisterende fasiliteter og ønsket identitet
  • gigseat bidrar til at du holder fokus uten å bli sliten og rastløs.

din logo og dine farger  – for sponsorer og bedrifter

som proff-kunde kan du bestille gigseat i egendefinerte logofarger. en perfekt gave til dine ansatte, en kjærkommen investering til det lokale idrettslaget eller festivalen, som for eksempel kan leie ut setene?

 

  • lek deg med farger og formasjoner samtidig som publikum kan nyte arrangementet.

  • vis fram bedriftens identitet samtidig som du investerer i et nytteprodukt – gjenvinnbart og ment for gjenbruk, så klart!

det internasjonale ral-systemet tilbyr et vidt specter av farger å velge mellom. ta kontakt for personlig råd og veiledning når det gjelder fargevalg.