Gigseat gir bedre opplevelser

Les om hvordan en profesjonell aktør, bedrifter, arrangører og sponsor kan bruke gigseat til å gi gjester, publikum og kunder en bedre opplevelse på sitt arrangement eller i formidlingssituasjon, gjennom å øke komforten når de sitter – enten det er inne eller ute.

eventer

Store folkemengder eller mindre grupper – gigseat gjør opplevelsen bekvem! Glem vond rygg og møre lårmuskler – nyt opplevelsen i stedet!

 

Gigseat fås i mange farger, noe som gjør det mulig å differensiere billettprisen på utendørs arrangementer. Akkurat som på innendørs arenaer.

 

Gigseat er laget for røff og gjentatt bruk og egner seg derfor svært godt for de fleste situasjoner der publikum mangler noe godt å sitte på. Gigseat bidrar ikke bare til fornøyde publikummere, løsningen krever dessuten svært lite vedlikehold og manuell håndtering. På få minutter har man rengjort, stablet og lagret setene slik at den er klar for ny bruk, til glede for nye gjester eller publikummere.

Les mer om bruk av gigseat på festival her

barnehager, skoler og bibliotek

  • perfekt for aktivitet og undervisning i bibliotek, skoler, barnehager og museer.
  • lettvint å håndtere, stable og lagre, og tar liten plass
  • uIike posisjoner avhengig av situasjon og underlag
  • enkelt å tilpasse i eksisterende fasiliteter 
  • gigseat bidrar til at du holder fokus uten å bli sliten og rastløs.

din logo og dine farger  – for sponsorer og bedrifter

som proffkunde kan du bestille gigseat i egendefinerte logofarger – en perfekt gave til dine ansatte eller en kjærkommen investering til lokale idrettslag og kulturarrangører?!

  • lek deg med farger og tribuneformasjoner samtidig som publikum kan nyte arrangementet.

  • vis fram bedriftens identitet gjennom et nytteprodukt – gjenvinnbart og ment for gjenbruk, så klart!

Det internasjonale RAL-systemet tilbyr et vidt spekter av farger. Ta kontakt for personlig råd og veiledning når det gjelder fargevalg.

 

Les mer om gigseat som sponsor- og profilprodukt her